midnen, amit tudni kell

Örökrózsa

Természetes

A tartósított növények 100%-ban természetesek. A növények tartósítása egy egyedi folyamat, teljesen környezetbarát és abból áll, hogy a növény a saját nedvét helyetesítjük a konzerváló adalékkal. Ez az anyag teljes mértékben biológiailag lebomló.

Tartós

Általánosan 1 évig megtartja formáját, állagát a rózsafej a környezeti hatások függévnéyben. Az akril kockánkban például sokkal tovább megtartotta alakját.

Gondozás

Növényeink megtartják rugalmasságukat és természetes frisseségüket gondozás nélkül a speciális tartósítási folyamatnak köszönhetően. Nem igényelnek vizet, napfényt vagy tápanyagot.

örökrózsa

Az összes tartósított örök rózsánk valódi, természetes virágból készül, amelyeket növény alapú és biológiailag teljes mértékben lebontható tartósítószerekkel kezelnek. Nem tartalmaznak mérgező, káros anyagokat. Ezek az örök rózsák 100%-ig megegyeznek és ugyanabból a földből nőnek ki, mint frissen vágott társai. Ellenben sokkal tovább tartanak el, hónapokat kibírnak gondozás nélkül, de jó körülmények között, akár évekig is elállnak a rózsák és díszítik a lakást. Nem kell két hetente cserélni, hogy friss rózsák díszelegjenek a lakásban, ezzel a módszerrel akár egész évre bebiztosítható a friss növények látványa az irodákban, lakásokban. Fontos, hogy zárt térben legyenek elhelyezve, ugyanis víz és erős pára hatására (célszerű a konyhát is elkerülni) újra elkezd “élni” és hasonló folyamatokon menne keresztül, mint a kezeletlen frissen vágott rózsák – gyorsan elhervadnak.

Számos előnye közül a legfontosabb, hogy nincs szükség öntözésre és napfényre sem, így olyan helyen is tartható színpompás virág, ahol eddig nem élték túl még az árnyék tűrő növények sem és emellett még csak öntözni sem kell őket

Close Menu
×

Cart